Et uforglemmeligt skieventyr i New Zealand

Det er sæson for skiløb – vinteren har ramt os, og det er tid til at finde skiene frem. Men hvor skal turen gå hen? De fleste danskere rejser på skiferie i Europa; det er billigst, det er lettest, og det er hurtigst. Men der er faktisk andre muligheder, der vil give dig unikke og helt specielle oplevelser på ski, som i den grad er værd at skrive hjem om. Har du for eksempel overvejet at tage dine ski med om på den anden side af jorden og udforske New Zealands smukke sydø?

På New Zealands sydø finder du et helt fantastisk landskab, der er som skabt til skiløb. Du finder et væld af løjper, bjerge og kløfter, der er fuldstændig betagende. Hvis du har en passion for skiløb, bør du læse med her, hvor du får nogle tips til, hvordan du kan holde din skiferie i New Zealand.

Flyv til Queenstown

Start din skiferie i Queenstown – en fantastisk by, der er kendt for sin smukke natur og sine mange muligheder. Rejsen hertil er forholdsvis lang, men du kan være sikker på, at du vil glemme alt om rejsetiden, når du er ankommet. Den lange rejsetid giver dig også en undskyldning for at blive længere – for du skal selvfølgelig have noget ud af turen, ikke sandt?

Du kan checke ind på et af de mange skiresorts, der er i Queenland. Her kan du leje ski og skiudstyr, hvis du ikke har noget med hjemmefra. På skiresortsene er der let adgang til de vilde skifaciliteter, der findes i nærheden – samtidig med, at der er mange faciliteter på selve resortet. Rejser du med børn, eller folk, der ikke er vant til skiløb, kan du booke skiundervisning fra dygtige og professionelle skilærere – dem er der nemlig mange af i Queenstown.

Der findes mange fantastiske skiområder i Queenstown – du kan for eksempel besøge Coronet Peaks eller Remarkables.

Brug nogle dage i Wanaka

Du kan sagtens få mange dage til at gå i Queenstowns fantastiske natur, men hvis du vil opleve mere af New Zealands sydø, kan du tage et par dage til Wanaka. Wanaka ligger tæt på Queenstown, og rejsetiden er derfor ikke lang.

I Wanaka er der mange alpine landskaber, hvor du kan afprøve dine færdigheder på ski. Der er mange muligheder for at få forskellige oplevelser, da der også her findes et væld af forskellige faciliteter. Du kan for eksempel prøve skifaciliteterne ved Cardrona Alpine Resort eller Treble Cone.

Har du lyst til en anderledes skiferie, skal du altså ”bare” tage om på den anden side af jorden. I New Zealand venter der et sandt eventyr, hvor du kan kombinere din passion omkring skiløb med fantastiske naturoplevelser – oplevelser, som du ikke finder andre steder. New Zealand er et fantastisk land at stå på ski i, men hvis du trænger til at slappe af på ferien, kan du også det. Der er mange ting at opleve, som ikke indebærer skiløb. Du kan spise god mad på exceptionelle restauranter eller nyde en øl på en af de mange barer – ja; i New Zealand er der noget for enhver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *